Ondernemerscentrum Hof Van Commerce IzegemIn het bedrijvencentrum Hof Van Commerce te Izegem huur je een vast kantoor, kies je voor een eigen werkplek in een gedeeld bureel of maak je flexibel gebruik van de beschikbare kantoorruimte. Van startup tot scale-up, er is voor elk wat wils. Doorgroei mogelijkheden gegarandeerd.

Vast kantoor

Ideale formule voor bedrijven, ondernemers met twee of meer werknemers. Je krijgt een eigen kantoor, volledig bemeubeld, uitgerust met alle nodige technologie en een persoonlijke dienstverlening. 24/7 tot uw beschikking. Jouw kantoor toch…

Interesse? Neem dan nu contact op en reserveer je kantoor. Opgelet: aantal plaatsen beperkt! www.hofvancommerce.be 

Vaste werkplek

Ben jij als starter of freelancer het ook beu in je woonkamer te werken? Krijg je het soms ook op je heupen wanneer enthousiaste kinderen bij een belangrijk telefoongesprek rond je rennen? Of wanneer je partner vraagt om ook eens een handje toe te steken in het huishouden? (want jij bent toch de ganse dag thuis…). Voel jij je soms eenzaam?

Kom dan naar het ondernemerscentrum Hof Van Commerce in Izegem. Je krijgt er een vaste bemeubelde werkplek, inclusief alle nutsvoorzieningen in een professionele omgeving. En de leuke collega’s krijg je er gratis bovenop.

Flexibele werkplek

Het flexbureel is de ideale formule voor wie slechts enkele dagen per week of per maand nood heeft aan een werkplek. In plaats van in de hotellobby, of op restaurant te wachten, nodig je jouw klanten uit in de professionele omgeving van het Hof Van Commerce. Kom ook co-worken in Izegem. Er is steeds koffie of water voorzien en niet te vergeten: de WIFI!

Locatie

Ben je van Izegem? Dan weet je zeker De Gilde zijn. Maar voor wie van verder komt geven we graag nog even de coördinaten door:

Hof Van Commerce, ondernemerscentrum: Kruisstraat 16, 8870 Izegem

  • Gratis privé parking achteraan voor alle gebruikers
  • Openbare parking op 100 meter
  • Openbaar vervoer: trein en bus op slechts 300 meter
  • Markt van Izegem op 300 meter
  • Afrit autostrade E403 op 3 km

Snelle links

★★★★★

Praxis Training krijgt een 8.8 uit 10 op basis van 14086 beoordelingen.