Praxis Training in VBC Magazine

Halfjaarlijks brengt Vlaemynck Business Center een magazine uit. In de meest recente editie (voorjaar 2019) kon je ook Praxis Training terugvinden.

VBC meets veiligheid op het werk

Niek laat er samen met 'collega in veiligheid' Mik Deraeve (Midex Safety) zijn licht schijnen over het belang van een preventieve cultuur (via veiligheidstrainingen, beschermingsmateriaal...) binnen de bouwsector.

"Goed opgeleid personeel is beter personeel, want het is zich bewust van een aantal zaken. Wie preventief meedenkt over risico's, beperkt ze meteen ook. Bewust en onbewust. Daarin speelt 'opleiding' een cruciale rol. En dan spreek ik niet over theoretische cursussen die alle potentiële uitzonderingen behandelen. Wel over specialisten en vakmensen uit de praktijk die hun ervaring en kennis delen. Bekijk veiligheidstrainingen dus als een investering. Meer veiligheid bij je werknemers leidt tot minder werkongevallen en lager absenteïsme. Het resultaat is een hoger rendement en vooral: tevreden werknemers!"

Lees het volledige artikel digitaal op Issuu

 VBC 1

VBC Tip

Praxis Training werkte ook mee aan de VBC Tip in verband met asbest. Lees het volledige artikel hier digitaal.

Praxis biedt dan ook verschillende asbestopleidingen aan: van Asbest: eenvoudige handelingen tot Asbest: slopen en verwijderen. Ook voor de jaarlijkse bijscholing kun je bij ons terecht.  

 

VBC1

Snelle links

★★★★★

Praxis Training krijgt een 8.8 uit 10 op basis van 14086 beoordelingen.